default-image

Με διευθυντές γυμνασίων-λυκείων η αντιδήμαρχος Παιδείας

Κρήτη
Με διευθυντές γυμνασίων-λυκείων η αντιδήμαρχος Παιδείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργασία με τους διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Ηρακλείου είχε σήμερα Πέμπτη, στη Λότζια, η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μαρία Καναβάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες.

Η αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους διευθυντές για τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής στη συντήρηση των κτιρίων, τη θετική έκβαση με την καθαριότητα και την υπογραφή συμβάσεων με τις σχολικές καθαρίστριες μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου Ηρακλείου και όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία αναλύθηκαν και όλα τα υπόλοιπα θέματα, ενώ η κ. Καναβάκη τόνισε ότι η δημοτική Αρχή θα είναι συνεχώς δίπλα τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που διαπιστώνονται.

Στη συνάντηση μετείχε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γ. Τερζάκης, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Στ. Καλουδάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γ. Βλαχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της επιτροπής, τα στελέχη του Τμήματος Παιδείας και Σχολικών Επιτροπών, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας και η προϊσταμένη του Τμήματος Συντήρησης Σχολικών Κτιρίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News