default-image

"Βολές" κατά ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του επίορκου γιατρού

Ελλάδα
"Βολές" κατά ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του επίορκου γιατρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα «καρφιά» του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επιστροφή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επίορκου γιατρού.

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Κατρούγκαλο ότι τα επικίνδυνα πειράματά του θα επαναφέρουν το καθεστώς ανομίας στη Δημόσια Διοίκηση. Τον είχαμε προειδοποιήσει ότι η αδρανοποίηση του θεσμού της αυτοδίκαιης αργίας κλείνει το μάτι στη διαφθορά. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε πολύ γρήγορα.

Η περίπτωση του γιατρού του Ευαγγελισμού που συγκλόνισε πέρυσι το πανελλήνιο όταν ένας άτυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του αρνούμενος να πληρώσει το φακελάκι που του ζητήθηκε, έρχεται να προστεθεί στις εκατοντάδες περιπτώσεις υπαλλήλων που ενώ κατηγορούνται και έχουν παραπεμφθεί για πολύ σοβαρά αδικήματα, τελικά επιστρέφουν στις θέσεις τους, εκμεταλλευόμενοι το νόμο Κατρούγκαλου και την εγκληματική ανικανότητα της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε ωστόσο, πως «τέως πρωθυπουργός πρέπει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό πόσο νέο και προοδευτικό είναι να συμβάλεις στην πλήρη αποδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης, να αφήνεις τους σκελετούς στη ντουλάπα και παράλληλα να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι αντιπαρατίθεσαι με το παλιό.

Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του, μέσα από την απειρία και τις παλινωδίες της, μας γυρνάει στις σκοτεινές σελίδες του χθες. Δεν θα τους αφήσουμε όμως να ολοκληρώσουν το έργο τους. Την Κυριακή θα λάβουν την ηχηρή απάντηση του Ελληνικού λαού» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News