Ελλάδα

Έλενα Κουντουρά: "Οι ΑΝΕΛ θα είναι στην Βουλή"

«Οι ΑΝΕΛ πρέπει να είναι στη Βουλή γιατί μόνο εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε τον λαό, σήμερα, στα δύσκολα. Είμαστε η μόνη σταθερή δύναμη, η ασφάλεια», υποστήριξε η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά σε συνέντευξή της σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Αν δεν είμαστε στη Βουλή και δεν μπορέσουμε να είμαστε η ασφάλεια και η σταθερότητα απέναντι στη διαπλοκή και στη διαφθορά και δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που ήταν η διακυβέρνηση της συγκάλυψης, να μπουν σε μια διακυβέρνηση, όλοι αυτοί που μας φόρτωσαν αυτά τα χρέη θα μείνουν ατιμώρητοι, όλοι αυτοί οι πολιτικοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα, θα μείνουν ατιμώρητοι και θα έχουν όμηροι και τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την εκτίμησή της ότι οι προβλέψεις των δημοσκοπήσεων θα διαψευστούν εξέφρασε η κ. Κουντουρά. «Αυτή η ισοπαλία που δείχνουν θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει ισοπαλία. Ξέρουν πολύ καλά ότι ο κόσμος θα υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι το μόνο κόμμα και ο Αλέξης ο Τσίπρας ο πρωθυπουργός που ύψωσε τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη και είναι αυτός ο πρωθυπουργός που μπορεί να διοικήσει, σωστά, τίμια για να βγούμε από την κρίση», ανέφερε ολοκληρώνοντας η Έλενα Κουντουρά.

Σχόλια