default-image

Ν. Παππάς: "Η αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ είναι εφικτή"

Ελλάδα
Ν. Παππάς: "Η αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ είναι εφικτή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά», δήλωσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό. Ο κ. Παππάς εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής και πρόσθεσε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να είμαστε ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

«Είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ», εκτιμά ο πρώην υπουργός Επικρατείας, αναφέροντας ταυτόχρονα πως «αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά, ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμησή του πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή αλλά και την επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Ωστόσο, σημείωσε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας πως «δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ.» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ο κ. Παππάς ανέφερε πως θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα», δήλωσε, ενώ υποστήριξε πως αυτή «ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών».

Ολοκληρώνοντας, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη υποστήριξε πως είναι «απολύτως επαρκείς και η τεκμηρίωση και οι απαντήσεις» του πρώην υπουργού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News