default-image

Εντολή αποτροπής της παλινόρθωσης της διαφθοράς ζητεί ο Αλ. Τσίπρας

Ελλάδα
Εντολή αποτροπής της παλινόρθωσης της διαφθοράς ζητεί ο Αλ. Τσίπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητάμε εντολή αποτροπής της παλινόρθωσης της διαφθοράς και της διαπλοκής, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην πόλη της Πάτρας.

Θέλουμε, διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας, να αποτρέψουμε το σχέδιο για μία μικρή «αριστερή παρένθεση» στο φαύλο καθεστώς της εξουσίας τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους ψηφοφόρους μία πρώτη και όχι δεύτερη, ευκαιρία ώστε η Αριστερά να αλλάξει την Ελλάδα. «Δε ζητάμε δεύτερη ευκαιρία γιατί δε μας άφησαν να αξιοποιήσουμε τη πρώτη» έσπευσε να διευκρινίσει.

Με το παλιό και χρεοκοπημένο καθεστώς δεν είναι εύκολο να ξεμπερδέψει κανείς με μιας, τόνισε και συμπλήρωσε ότι ζητάμε τώρα την τρίτη και οριστική ετυμηγορία για να τελειώνουμε με το χθες και να κερδίσουμε το αύριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Μεϊμαράκης ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού, κατεβαίνοντας με το ψηφοδέλτιο, το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του Σαμαρά.

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από την επόμενη Δευτέρα για να εγγυηθούμε τη σταθερή και ασφαλή πορεία της Ελλάδας προς το αύριο. Για να προχωρήσουμε, συνέχισε, τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για να ανασάνει.

Καταλήγοντας, υπερθεμάτισε ότι κάθε ψήφος που χάνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζεται από τη Ν.Δ., τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News