default-image

Στα 51 του "έφυγε" από τη ζωή ο εισαγγελές Κ. Μπούτσικος

Ελλάδα
Στα 51 του "έφυγε" από τη ζωή ο εισαγγελές Κ. Μπούτσικος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί στους δικαστικούς κύκλους της Κρήτης και της Ρόδου, η είδηση του απρόσμενου θανάτου του Αντιεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Ο κ. Μπούτσικος βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του, για να περάσει μερικές ξένοιαστες ημέρες μαζί με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους.

Την περασμένη εβδομάδα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Τελικά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού και υψηλό πυρετό.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος δεν τα κατάφερε. Έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει ως εισαγγελικός λειτουργός επί σειρά ετών στη Ρόδο. Η άριστη νομική του κατάρτιση σε συνδυασμό με τον ακέραιο χαρακτήρα του και τους μειλίχιους τρόπους του, τον είχαν κάνει αγαπητό σε όλη την κοινωνία του νησιού.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος προήχθη σε αντιεισαγγελέα Εφετών και τοποθετήθηκε στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Στους λίγους μήνες που υπηρέτησε στην πόλη μας, πρόλαβε να κλέψει τις καρδιές όλων: Δικαστών, εισαγγελέων, δικαστικών υπαλλήλων, δικηγόρων, αλλά και απλών πολιτών και κατηγορουμένων, καθώς διακρινόταν -μεταξύ

άλλων- και για την επιείκειά του.

Μάλιστα, οι συνάδελφοι και οι φίλοι του στην Κρήτη, περίμεναν να τον δουν και πάλι από μέρα σε μέρα, καθώς επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο αφού από την ερχόμενη Τρίτη επέστρεφε στα καθήκοντά του στο Εφετείο.

Το neakriti.gr, εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News