default-image

Τσίπρας: Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κερδίζουμε το αύριο

Ελλάδα
Τσίπρας: Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κερδίζουμε το αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό στις 20 Σεπτεμβρίου και κερδίζουμε το αύριο», υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στη Λάρισα.

Ο λαός, υπερθεμάτισε ο κ. Τσίπρας, δε θέλει να δει στην εξουσία τους εκπροσώπους των δανειστών, της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. «Όλο αυτό το σύστημα, το οποίο μας οδήγησε εδώ που είμαστε, την Κυριακή θα δεχτεί το τελειωτικό χτύπημα στην κάλπη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποσαφήνισε ότι η επτάμηνη προσπάθεια για «να φέρουμε την ελπίδα στον τόπο, δε θα είναι μία μικρή παρένθεση, στη συνέχεια του καθεστώτος της διαπλοκής και της εξάρτησης».

Ζητάμε ισχυρή εντολή την Κυριακή για να έχουμε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι η συμφωνία της 12ης Ιουλίου αφήνει ανοιχτά πεδία διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι χάρη στη συμφωνία ανετράπη το σχέδιο του Grexit, το σχέδιο της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής.

Απευθυνόμενος προς του πολίτης, τους κάλεσε να συσπειρωθούν γύρω από τη μόνη πολιτική δύναμη που τρομάζει της διαπλοκή και το κατεστημένο.

«Δε θα διευκολύνουμε το σχέδιο τους για αριστερή παρένθεση με την αποχή και την σπατάλη της ψήφου μας» υπερθεμάτισε, προειδοποιώντας ότι όποιος την Κυριακή μείνει σπίτι του και δεν ψηφίσει, στην πράξη ψηφίζει την επιστροφή του καθεστώτος που βύθισε τη χώρα 40 χρόνια τώρα στη χρεοκοπία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News