default-image

Ελένη Βατσινά: "Όλοι μαζί για μια νέα αρχή"

Ελλάδα
Ελένη Βατσινά: "Όλοι μαζί για μια νέα αρχή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπητοί συμπολίτες, ανήκω σε μια γενιά που προσπαθεί να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις μέσα στη δυσκολότερη οικονομική (και όχι μόνο) κατάσταση που έχει βιώσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα σε ένα κλίμα καχυποψίας και έντονης ανασφάλειας για το μέλλον, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου που ζω και μεγάλωσα, καθώς πιστεύω πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή η δική μου γενιά θα μπορέσει να δώσει ξανά την ελπίδα σε αυτή τη χαρισματική χώρα.

Οι επικείμενες εκλογές αποτελούν για μένα την αφετηρία της ουσιαστικής και έμπρακτης διεκδίκησης όλων όσων αναλογούν και αξίζουν στον τόπο μου. Με όραμα, με συνέπεια και πάνω από όλα με όρεξη για δουλειά και προσφορά, θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η χώρα μας, το νησί μας να πάει μπροστά.  

Μέσα από την προώθηση ζητημάτων που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό πιστεύω πως θα καταφέρουμε να ανακουφίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα όλων μας. Βασική μου επιδίωξη είναι η συμβολή μου στη δημιουργία ευκαιριών για τη γενιά μου ,ώστε να αναπτύξουμε τα ταλέντα και τις δυνατότητες μας, τις φρέσκες και καινοτόμες ιδέες μας σε όλα τα επίπεδα της τοπικής οικονομίας.

Δηλώνω παρούσα σε αυτό τον κοινό αγώνα και έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί προκειμένου ο τόπος που κληρονομήσαμε να γίνει καλύτερος, πιο δίκαιος και να επανέλθει σε τροχιά ευημερίας για όλους.

Σας καλώ να συμπορευτούμε σε αυτό το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας και να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη και η εργατικότητα μας είναι το μυστικό σε αυτή τη μάχη!    

Ξεκινάμε μαζί από τις 20 Σεπτεμβρίου... Όλοι μαζί για μια νέα αρχή!          

Με εκτίμηση, Ελένη Βατσινά,

Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News