default-image

Περιοδειών συνέχεια για υποψηφίους και μέλη του ΚΚΕ

Κρήτη
Περιοδειών συνέχεια για υποψηφίους και μέλη του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Οργώνουν" τους χώρους υπηρεσιών και παραγωγικών φορέων αλλά και χωριά της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, συνεχίζοντας τις περιοδείες τους, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου κορυφώνεται με την κεντρική πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, σήμερα Τρίτη 15 Σεπτέμβρη στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αύριο Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί:

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, στις 10 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο Αστυνομικό Μέγαρο, στις 11 π.μ. και στη συνέχεια στις υπηρεσίες της ΕΜΑΚ στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, στη 1 μ.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Ε.Π Κρήτης του ΚΚΕ, στον ΟΛΗ, στις 8:30 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, στο Χουδέτσι, στις 7 μ.μ.

Επιπλέον, στις 7:30 μ.μ. το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα τον αθλητισμό, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ Μανώλη Δανδουλάκη και Νίκο Κωνσταντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News