default-image

Κοινωνία: Μήνυμα υποψήφιας για το Λασίθι

Κρήτη
Κοινωνία: Μήνυμα υποψήφιας για το Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μήνυμά της η υποψήφια στις εκλογές με την πολιτική παράταξη "Κοινωνία" για το νομό Λασιθίου Ελένη Στόκου απευθύνεται προς τους ψηφοφόρους αναφέροντας τα εξής:

Η πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δημιουργήθηκε το 2008 από ανθρώπους που αγαπούν την Πατρίδα και αγωνίζονται με Πίστη να ανατραπεί η απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας. Με ίδια μέσα, χωρίς χρηματοδότηση από εξωτερικούς παράγοντες και χωρίς τη στήριξη των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε., αγωνίζεται να δημιουργήσει την ελπίδα ανανέωσης που όλοι προσδοκούμε, αλλά δυστυχώς δε βλέπουμε να έρχεται. Για το καλό της Πατρίδας μας που τώρα διοικείται από ξένα συμφέροντα. Για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Συμμετέχουμε στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 επειδή δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι την πορεία που χαράσσουν για τις ζωές μας άνθρωποι που δεν έχουν αρχές και ηθικούς φραγμούς. Είναι αναγκαίο να δράσουμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον, όπως αρμόζει σε αυτή τη χώρα, με Ιστορία και Πολιτισμό 7.000 ετών, που πολλοί εποφθαλμιούν. Να σταματήσει το ξεπούλημα κάθε σπιθαμής ελληνικής γης και η ασυδοσία εις βάρος των Ελλήνων.

Στο νομό Λασιθίου εκπροσωπώ την Πολιτική Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" διότι πρέπει να συνδράμουμε όλοι στην αλλαγή που επιθυμούμε να έρθει, για το καλό της Πατρίδας μας, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς. Κατευθυντήρια γραμμή αποτελεί η επιστροφή στις ρίζες μας, στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.

Στην ηλικία των 31 ετών δε συμβιβάζομαι με τα κακώς κείμενα στη χώρα μου και επιδιώκω να ενισχύσω κάθε προσπάθεια ανατροπής της σαθρότητας του δημόσιου βίου. Οι σπουδές μου, αρχικά στην "Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων" στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εν συνεχεία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Διοίκηση Μονάδων Υγείας" στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς, καθώς και το διδακτορικό μου δίπλωμα στον ίδιο τομέα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με δίδαξαν να έχω όραμα και να αγωνίζομαι γι' αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου για τη συμμετοχή όλων στον αγώνα για τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και την αντίσταση στις βλέψεις υποδούλωσης του έθνους μας.

Με τιμή,

Ελένη Στόκου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News