Ελλάδα

Φ. Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους νησιώτες

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σε μία σειρά θεμάτων, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια προεκλογικής της ομιλίας στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για εικόνες-ντροπή.

Η κ. Γεννηματά κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν εφάρμοσε κανένα σχέδιο, αλλά με άφρονες δηλώσεις στελεχών της, έδωσε το μήνυμα στους διακινητές να προτιμήσουν ως δίοδο εισόδου την Ελλάδα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βέβαια, απηύθυνε έκκληση ώστε να απομονωθούν οι ακραίες φωνές της βίας και της αυτοδικίας, τονίζοντας ότι οι νεοναζί δεν έχουν ρόλο στα δημοκρατικά νησιά μας.

Όσον αφορά στο ΦΠΑ στα νησιά, η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε με τον πιο προκλητικό τρόπο τους νησιώτες, οι οποίοι πρέπει να απαντήσουν με την ψήφο τους την Κυριακή.

Σχετικά με τα σχολεία, υπογράμμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση επέφερε το απόλυτο χάος, καθώς απέτυχε να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά με τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις.

Κάνοντας ειδική μνεία στον τουρισμό, η κ. Γεννηματά υπερθεμάτισε ότι στο Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξη, που παρουσιάστηκε από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ, δίνεται βάρος στην τουριστική ανάπτυξη, με τη δημιουργία 250.000 νέων θέσεων εργασίας.

Σχόλια