default-image

Εν αναμονή Κουτσούμπα, συνέχεια των περιοδειών

Κρήτη
Εν αναμονή Κουτσούμπα, συνέχεια των περιοδειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δομές του ΚΕΘΕΑ, σε επιχειρήσεις, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σε διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζουν τις περιοδείες τους στελέχη και υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητάς της η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει για το πρωί της Τρίτη 15 Σεπτέμβρη:

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στις δομές του ΚΕΘΕΑ-Αριάδνη, στις 9 π.μ. και στη συνέχεια στα γραφεία των "Μινωικών Γραμμών", στις 12 μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο "Πλαστικά Κρήτης Α.Ε.", στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, στις 9 π.μ. και στη συνέχεια στο σκάμμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, στις 11 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ, στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, στις 10 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ανδρουλάκη Λίνα, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις 12 μ.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου η πολιτική δραστηριότητα της Κ.Ο. Ηρακλείου θα κορυφωθεί με την κεντρική πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, αύριο Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, στις 8:30 μ.μ. στην πλ. Λιονταριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News