Ελλάδα

"Η Χώρα των Παραμυθιών" καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός-Νηπιαγωγείο "Η Χώρα των Παραμυθιών" ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περάσουν ένα απόγευμα γεμάτο καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, face painting, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, κουκλοθέατρο και άλλες εικαστικές δραστηριότητες!

Καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά παρέα με την ομάδα της "Χώρας των Παραμυθιών" αλλά και με την αγαπημένη των παιδιών "Πέππα", ο Βρεφονηπιακός Σταθμός απευθύνει ανοικτό κάλεσμα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17:00.

«Ελάτε να καλωσορίσουμε τη νέα σχολική χρονιά παρέα με την παιδαγωγική ομάδα της "Χώρας των Παραμυθιών" αλλά και με τη διασκεδαστική παρέα της αγαπημένης Πέππας το γουρουνάκι", η οποία θα βρίσκεται μαζί μας!», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τη Χώρα των Παραμυθιών, αλλά και για όσους θέλουν να συναντήσουν τις δασκάλες των παιδιών τους, τους συμμαθητές και τους άλλους γονείς ο Βρεφονηπιακός Σταθμός-Νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Πηνειού 8, στην περιοχή της Χανιώπορτας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια