Ελλάδα

Παρομοίασε τον Τσίπρα με "δικτάτορα" η Κωνσταντοπούλου

Με βαρείς χαρακτηρισμούς «κάρφωσε» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρομοιάζοντας τη στάση του με εκείνη του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου «που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο», σε συνέντευξη του έδωσε σήμερα σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και «τους συν αυτώ να βγαίνουν να τα λένε επώνυμα». Κατονόμασε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ως τον άνθρωπο που «υποδαύλισε» τις σε βάρος της επιθέσεις επαναλαμβάνοντας τη φράση ότι «ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας».

Συνεχίζοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής».

Τέλος, αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες και αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Σχόλια