default-image

Στ. Λυγερός: Αναντίστοιχο το πολιτικό σύστημα της χώρας (Ηχητικό)

Ελλάδα
Στ. Λυγερός: Αναντίστοιχο το πολιτικό σύστημα της χώρας (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναντίστοιχο είναι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Σταύρο Λυγερό, το πολιτικό σύστημα της χώρας με την πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες.

«Δεν νιώθουν την ανάγκη τα κομματικά επιτελεία να διαμορφώσουν έξυπνες και καινοτόμες πολιτικές για το αύριο των πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Ράδιο984 και το Γιώργο Σαχίνη και σημείωσε πως αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας είναι επί της ουσίας παραγωγική ανασυγκρότηση. H τηλεμαχία Τσίπρα -Μειμαράκη  όπως είπε ενδεχομένως να δείξει  ποιος θα αποκτήσει ουσιαστικό ρεύμα νίκης.

Ο κ. Λυγερός εκτίμησε ότι έστω και οριακά, το πιθανότερο  αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε πάντως το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, μπορεί μεν βραχυπρόθεσμα να έλυνε το πρόβλημα διαχείρισης σκληρών μέτρων που απαιτεί το τρίτο μνημόνιο, όμως μεσομακροπρόθεσμα  θα δημιουργούσε  κενό και ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση σε ακραίες λύσεις, άρα ούτε το «  ευρωιερατείο»  όπως είπε επιθυμεί μία τέτοια λύση επί της ουσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News