default-image

Υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο ο Κ. Ξυλούρης

Κρήτη
Υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο ο Κ. Ξυλούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στο πλαίσιο του καλέσματος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στα παλιά μέλη του ΠΑΣΟΚ, ανταποκρίθηκε θετικά ο πρώην υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ Κώστας Ξυλούρης.

Ο Κώστας Ξυλούρης, σημαντικό στέλεχος της Δημοκρατικής Παράταξης με διαχρονικούς αγώνες, στρατεύεται ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου, στον τόπο όπου προσέφερε επί δύο τετραετίες ως νομαρχιακός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής.

Ο Κώστας Ξυλούρης, πρόσωπο αγαπητό σε όλους με προσφορά, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, υπήρξε πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης - του μεγαλύτερου μαζικού σωματείου της χώρας, με 80.000 μέλη - εκλεγμένος με ποσοστό 72%!

Στην Παγκρήτια Ένωση είχε πολυσήμαντο έργο, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Καλλιμάρμαρο για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης, αλλά και τη δημιουργία του Μνημείου του "Μαχητή" της Μάχης της Κρήτης, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Είναι από τα Ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά με 19.000 σταυρούς προτίμησης, ενώ πάντοτε βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στις μάχες του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Τώρα θα βρεθεί και πάλι τιμητικά στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου στη γενέτειρά του στο Ηράκλειο.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News