default-image

Αλ. Τσίπρας: "Θα επιστρέψουμε για πολλά χρόνια στο Μαξίμου"

Ελλάδα
Αλ. Τσίπρας: "Θα επιστρέψουμε για πολλά χρόνια στο Μαξίμου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και ξέρουμε, όταν μας ρίχνουν, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, από όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο.

«Να είστε σίγουροι ότι η Ήπειρος και η Άρτα θα έχουν πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια και όχι μόνο για ένα εξάμηνο. Φύγαμε για λίγες ημέρες από το Μαξίμου και θα επιστρέψουμε για αρκετά χρόνια, να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναστήσουμε την πατρίδα», υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός θα είναι ο κριτής στις επικείμενες εκλογές και αυτός θα αποφασίσει «ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής, τα σκοτεινά συμφέροντα μέσα και έξω από τη χώρα». Δήλωσε ακόμη βέβαιος ότι οι προσπάθειες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ «να ξαναστήσει τον τόπο σε στέρεα θεμέλια κοινωνικής δικαιοσύνης και προκοπής δε θα είναι μια σύντομη παρένθεση», καθώς, όπως είπε, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Άρτα, έρχονται μηνύματα νίκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συμπατριώτες του στην κεντρική πλατεία της Άρτας, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε και σε εκείνους, οι οποίοι «προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι ίδιοι». «Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το δείγμα γραφής που αφήσαμε πίσω μας. Όχι μόνον σκληρές διαπραγματεύσεις, σε σχέση με την άνευ όρων παράδοση των προηγούμενων, αλλά και με τα όσα πράξαμε με τη θηλιά στο λαιμό επί 6,5 μήνες», είπε.

Ο Αλ. Τσίπρας, τον οποίον συνοδεύει στην περιοδεία του η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, θα μιλήσει στις 7:30 το απόγευμα σε προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News