Ελλάδα

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο

Σίγουρος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Θέμης Τζουλιαδάκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ηράκλειο.

Η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, που έγινε με την παρουσία του πρώην υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους υποψηφίους της Ν.Δ. για το αποτέλεσμα στο νομό.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μεταφέρθηκε μήνυμα του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος λόγω υποχρεώσεών του στο Ευρωκοινοβούλιο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αλλά όπως ανακοινώθηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να συνεχίσει και να εντείνει τον αγώνα του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το "παρών" το πρωί στην ανακοίνωση της λίστας με σειρά εκλογής των υποψηφίων, έκανε λόγο για αέρα νίκης, ενότητα και αίσθημα ευθύνης για τη νέα διακυβέρνηση που χρειάζεται η χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι βουλευτές νομού Ηρακλείου Ν.Δ. είναι οι Μεϊμαράκης Ευάγγελος, Αυγενάκης Ελευθέριος, Πασπάτης Γρηγόριος, Σενετάκης Μάξιμος, Ματαλλιωτάκης Γεώργιος, Δεικτάκης Ιωάννης, Γρηγοράκη Ελένη, Μπαμιεδάκης Γεώργιος, Λυδάκη Μαρία, Αλεξανδράκη Ρέα και Κτιστάκη Ελένη.

Σχόλια