Ελλάδα

Προεκλογική κόντρα με φόντο το "αύριο" (Ηχητικό)

Προεκλογική κόντρα μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών Λ.Αυγενάκη από τη Ν.Δ. , Πέτρου Μηλιαράκη  από την ΛΑ.Ε και Βασίλη Κεγκέρογλου  από το ΠΑΣΟΚ μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο9.84 σήμερα το πρωί.

Η Ν.Δ θα κερδίσει τις εκλογές , ωστόσο θα επιζητήσει τη μέγιστη μετεκλογικά συνεργασία και με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε η χώρα να βελτιώσει πτυχές του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας και είναι το πλέον σκληρό, όμως το μείζον θέμα για τον κ. Αυγενάκη είναι η συγκρότηση ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης.

 Συνεννόηση όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων ζητά αμέσως μετά την κάλπη ο Βασίλης Κεγκέρογλου  σημειώνοντας ότι  η συνεργασία θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει το πρώτο και δεύτερο κόμμα που θα προκύψουν από την κάλπη, ενώ για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε μία κυβέρνηση , όπως είπε αυτή δεν θα είναι άκριτη αλλά εφόσον υπάρχει πολιτικό πλαίσιο και αποφάσεις για αλλαγές εξωπραγματικών μέτρων και φόρων που υπέγραψε με το τρίτο μνημόνιο ο Τσίπρας. 

Η ΛΑ.Ε φιλοδοξεί να είναι η αντιπολίτευση σε αντιμνημονιακή βάση και με πρόταση εναλλακτικού σχεδίου εκτός ευρωζώνης με εθνικό νόμισμα αφού η αυταπάτη για λύσεις εντός ευρώ τελειώνει, δήλωσε από την πλευρά του ο Πέτρος Μηλιαράκης.

Σχόλια