default-image

Στο κρατητήριο "μπράβος" της Μυκόνου

Ελλάδα
Στο κρατητήριο "μπράβος" της Μυκόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κράτηση οδηγήθηκε ένας 25χρονος «μπράβος» που έστειλε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο έξω από νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο «Super Paradise» με τη σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας. Τότε, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος

Ωστόσο αστυνομικοί προχώρησαν σήμερα το πρωί στη σύλληψή του.

Όπως γνωστοποιήθηκε, το αδίκημα παύει να θεωρείται πλημμέλημα και έχει κακουργηματικό χαρακτήρα (απόπειρα ανθρωποκτονίας). Ο νεαρός είχε παραδοθεί ο ίδιος στις αρχές-μετά την παρέλευση του αυτοφώρου- και είχε παραδεχτεί ότι χτύπησε τον 31χρονο Κύπριο.

Αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση συγγενών και φίλων του 31χρονου. Τελικά, μετά την αναθεώρηση της απόφασης, ο εισαγγελέας Σύρου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ο νεαρός οδηγήθηκε στο κρατηρήριο.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση,στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News