Ελλάδα

Οι περιοδείες της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου

Στην περιοχή της Θερίσσου και στα Καμίνια πραγματοποίησαν επίσκεψη, χθες το απόγευμα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) Ηρακλείου.

Τα στελέχη, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι βουλευτές, Κατερίνα Σαββάκη, Ματθαιάκης Γιώργος και Παπακανάκης Νίκος, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών και τους ενημέρωσαν για το μέτωπο της «Λαϊκής Ενότητας» ως ένα ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό.

Ενημέρωσαν για το 3ο, εξίσου αντικοινωνικό με τα δύο προηγούμενα, Μνημόνιο, του οποίου βασικός πυρήνας είναι η συνέχιση της μείωσης των μισθών και συντάξεων, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, της αύξησης της φορολογίας, άμεσης και κυρίως έμμεσης και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της ΛΑ.Ε θα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα αποκαθιστά τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα που κυριολεκτικά κατεδαφίστηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια με υποψήφιους βουλευτές θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά στην περιοχή του Μασταμπά και το ΠΑ.Γ.Ν

Σχόλια