default-image

ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.: Προεκλογικός "πόλεμος" για τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.: Προεκλογικός "πόλεμος" για τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν οι αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την τύχη της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ στο πλαίσιο των συμφωνηθέντων για το τρίτο μνημόνιο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι, «επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη Ν.Δ. δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση το δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η Ν.Δ.».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τη Συγγρού σχετικά με τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας παριστάνει τον αντιμνημονιακό και η "παράδοση" της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα. Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου. Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News