default-image

Το "Ποτάμι" μιλά για το ευρωπαϊκό στοίχημα της χώρας

Κρήτη
Το "Ποτάμι" μιλά για το ευρωπαϊκό στοίχημα της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση με θέμα "Έρευνα και Καινοτομία: Φτιάχνουμε δουλειές - Το Ευρωπαϊκό στοίχημα της Ελλάδας" διοργανώνει για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο, η Επιτροπή Διαλόγου του "Ποταμιού". Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για όλους, ξεκινά στις 7:30 το απόγευμα στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω".

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης βασικός ομιλητής είναι ο πανεπιστημιακός και ερευνητής Αχιλλέας Γραβάνης. Παρεμβαίνουν με 7λεπτες παρεμβάσεις και προτάσεις στο ίδιο θέμα ο διευθυντής Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) Νεκτάριος Ταβερναράκης και ο βιοχημικός, διευθυντής Ερευνών στο ολλανδικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, Αναστάσης Περράκης. Ο κ. Περράκης είναι υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στο νομό Λασιθίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με ολιγόλεπτες παρεμβάσεις του κοινού, με προτεραιότητα στους νέους και στους καινοτόμους επιχειρηματίες.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα μιλήσει για το "Ευρωπαϊκό στοίχημα της Ελλάδας" ο Γιάννης Παπανικολάου, οικονομολόγος, τέως πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ). Θα ακολουθήσει συζήτηση με ολιγόλεπτες παρεμβάσεις του κοινού. Η εκδήλωση θα κλείσει με σύντομη παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη, που θα δώσει συνοπτικά το πολιτικό στίγμα της παρουσίας του "Ποταμιού" στις επικείμενες εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News