Ελλάδα

Αμφίρροπη αναμέτρηση λέει ο αναλυτής της GPO Αντώνης Παπαργύρης

Αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση μέχρι αυτή τη στιγμή , χαρακτήρισε την προεκλογική μάχη ο επιστημονικός υπεύθυνος και αναλυτής της εταιρείας μετρήσεων GPO  Αντώνης Παπαργύρης, μιλώντας στον 9.84 και τον Γιώργο Σαχίνη.

Όπως είπε για την ώρα οι πολίτες εμφανίζονται απρόθυμοι να καταλάβουν και γιατί έχουμε εκλογές και ποια είναι τα καθαρά αιτούμενα των εκλογών καθώς τα περισσότερα κόμματα και ιδίως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εκπέμπουν περισσότερο λόγο θυμικού και λιγότερο θέσεις πάνω στα καυτά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα μετά την υπογραφή του 3ου Μνημονίου.

 Ο κ. Παπαργύρης  ανέλυσε τα μέχρι στιγμής δημοσκοπικά ευρήματα  με τα θετικά και αρνητικά για όλα τα κόμματα . Το ρόλο που θα παίξουν οι τηλεμαχίες, την πόλωση μέσω διλημμάτων που θα συμπιέσει τα λεγόμενα μικρότερα κόμματα στις μετρήσεις, το απρόβλεπτο του εύρους ή όχι της αποδοχής του κόμματος Λαφαζάνη , ενώ όπως σημείωσε το κλειδί των εκλογών για την πρωτιά και το  εύρος της νίκης του πρώτου κόμματος θα είναι η στάση που θα επιλέξουν οι νέοι ηλικιακά ψηφοφόροι με τη γενική τάση η αυτοδυναμία να φαντάζει άπιαστο όνειρο για όποιον κερδίσει τις εκλογές.

Παράλληλα ο κ. Παπαργύρης έδωσε και χρηστικές συμβουλές στους πολίτες για το πώς και τι θα πρέπει τελικά να διαβάζουν στις δημοσκοπήσεις και να του δίνουν βαρύτητα.  

Σχόλια