default-image

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Ποταμιού

Ελλάδα
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Ποταμιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις επίσημες λίστες των υποψηφίων για τις εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το Ποτάμι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσα σε επτά μήνες, το Ποτάμι κατάφερε να διευρύνει τις εκλογικές του λίστες, εγκολπώνοντας ανθρώπους που ανήκουν στις δημιουργικές δυνάμεις και συνομιλούν απευθείας με την τοπική κοινωνία. Οι 396 υποψήφιοι του Ποταμιού, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.

Η εκπροσώπηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, χρόνια πάσχοντες, ΛΟΑΤ κ.λπ. αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων. Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ποσοστό του γυναικείου φύλου ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, το οποίο αγγίζει το 35%.

Το Ποτάμι, συμπλέοντας με άλλες δυνάμεις αλλά κυρίως έχοντας συμμάχους τους πολίτες και με αυξημένο κατά 5% τον απόλυτο αριθμό των υποψηφίων βουλευτών του σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, ξεκινά τη μάχη των εκλογών έτοιμο να διαμορφώσει την επόμενη μέρα.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας εδώ

Οι υποψήφιοι στην Κρήτη

ΜΟΣΧΟΝΑΣ

ΜΑΡΚΑΚΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News