default-image

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών

Κρήτη
ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ίδια σειρά κατάταξης των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου παραμένει το ψηφοδέλτιο στο νομό Ηρακλείου για τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε γνωστό η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος, που συνεδρίασε τη Δευτέρα στα πλαίσια των τελικών προεκλογικών προετοιμασιών και με αφορμή τη χθεσινή κατάθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης.

Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας με την παρουσία όλων των στελεχών της παράταξης καθώς και των υποψηφίων. Επίσης ανακοινώθηκε το πρόγραμμα περιοδειών των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κόμματος, η Νέα Δημοκρατία θα στέλνει κλιμάκια υποψηφίων που θα πραγματοποιούν περιοδείες σε όλο το νομό Ηρακλείου μέχρι και την ημέρα των εκλογών, προκειμένου να κοινωνήσει το μήνυμά της για την κάλπη του Σεπτέμβρη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ, στόχος είναι η αξιοποίηση όλων των στελεχών και η ενεργοποίηση φορέων, κοινωνικών ομάδων, συλλογικοτήτων για την ευρύτερη διάδοση του εκλογικού λόγου της. «Το κλίμα στις τάξεις της Ν.Δ. είναι αισιόδοξο ενώ το κάλεσμα συστράτευσης με το ελπιδοφόρο μήνυμα της νίκης απευθύνεται και σε άτομα που είχαν, για διάφορους λόγους, απομακρυνθεί από τη Ν.Δ.», τονίζεται.

«Από το σχεδιασμό της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, το αξιοσημείωτο είναι η συμμετοχή του προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νόμο μας», υπογραμμίζεται τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News