Ελλάδα

ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: "Ξεχασιάρης βουλευτής, οπαδός απολύσεων"

«Ξεχασιάρη βουλευτή των τιμολογίων της αμαρτωλής Siemens και μνημονιακό οπαδό των μαζικών απολύσεων που παριστάνει τον τιμητή και τον κήρυκα της ηθικής» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας σε δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μας κάνει την παραμικρή εντύπωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπέρασε σε υστερικές κραυγές τον Άδωνι Γεωργιάδη και εξέμεσε εναντίον του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση, ο... ξεχασιάρης βουλευτής των τιμολογίων της αμαρτωλής Siemens και μνημονιακός οπαδός των μαζικών απολύσεων εργαζομένων να παριστάνει τον τιμητή και τον κήρυκα της ηθικής. Ούτε βεβαίως και η σημερινή Νέα Δημοκρατία που έγινε παράρτημα της τρόικας και των σεσημασμένων ακροδεξιών» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

Τελειώνοντας ανέφερε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσο και αν τον ενοχλεί η παρουσία μας, θα είμαστε και στην επόμενη κυβέρνηση οι εγγυητές της σταθερότητας».

Νωρίτερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ένα κόμμα που «πρεσβεύει την πιο χυδαία μορφή του εθνολαϊκισμού, του απόλυτου αφορισμού, του αντιευρωπαϊσμού».

Ταυτόχρονα έθεσε ξανά το ερώτημα αν «ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι αποτελούν πρώτη επιλογή για μετεκλογική συνεργασία, γιατί απλά είναι ένας βολικός εταίρος. Δίνουμε στον κ. Καμμένο το υπουργείο Άμυνας να παίζει και μπορούμε να κάνουμε εμείς τα δικά μας στην εξουσία;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια