Ελλάδα

Διάλεξη για τη συνθετική ψυχοθεραπεία από τον καθ. Ι. Νέστορος

Διάλεξη με θέμα "Εκπαίδευση στη συνθετική ψυχοθεραπεία" θα δώσει αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Νέστορος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, στο Λεκτόριο, Μίνωος 31, στα Χανιά.

Μετά το τέλος της διάλεξης θα γίνει παρουσίαση του νέου τετραετούς προγράμματος μεταπτυχιακού επιπέδου στη "Συνθετική Ψυχοθεραπεία", που πρόκειται να λειτουργήσει από τον Οκτώβριο στα Χανιά.

Το Πρόγραμμα είναι εντατικό και απαιτείται φυσική παρουσία στα Χανιά περίπου μια Κυριακή το μήνα με "Εντατικά μετεκπαιδευτικά εργαστήρια», και τέσσερα Σαββατοκύριακα ανά ακαδημαϊκό έτος για "Εντατικά μετεκπαιδευτικά Εργαστήρια".

Απευθύνεται σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους, ενώ για την αποδοχή της συμμετοχής απαιτείται η προσκόμιση της άδειας άσκησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου ή πιστοποιητικό Τμήματος Ψυχολογίας ότι ο ενδιαφερόμενος/η βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών του. Για τους ψυχιάτρους, απαιτείται η προσκόμιση της άδειας άσκησης του επαγγέλματος του ψυχιάτρου ή πιστοποιητικό ότι ο ενδιαφερόμενος/η βρίσκεται μετά το δεύτερο έτος της ειδίκευσης του στην Ψυχιατρική.

Επιπλέον θα οργανωθούν ειδικά τμήματα με διαφορετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα απευθύνονται σε κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς.

Οι διδάσκοντες και οι επόπτες είναι έμπειροι υψηλόβαθμοι ακαδημαϊκοί εγνωσμένου κύρους επιλεγμένοι από το European Institute Of Integrative Psychotherapy.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιάννης Νέστορος ενώ η διοργάνωση γίνεται από τον Τεχνοβλαστό του Π. Κρήτης "Σύγχρονα Αμφιαράεια", σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συνθετικής Ψυχοθεραπείας και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (eiip). Στην Κρήτη τη διοργάνωση στηρίζει το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης και τα μαθήματα θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα Lektorio, Μίνωος 31.

Πληροφορίες-προεγγραφές: 2103214888 & 6972877113, http://www.amphiaraia.com

Σχόλια