Ελλάδα

Ακυρώνει τη ΔΕΘ λόγω debate ο Καμμένος

Τη συμμετοχή και του Πάνου Καμμένου, προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επιτροπής επικοινωνίας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ στο debate των πολιτικών αρχηγών. Ταυτόχρονα ο κ.Κουίκ ενημέρωσε πως για την επίτευξη αυτού, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ακυρώνει την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την ίδια ημέρα της 9η Σεπτεμβρίου, και ενημέρωσε πως ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα 10 Σεπτεμβρίου, όπου το μεσημέρι θα δώσει στο Βελλίδιο συνέντευξη Τύπου.

«Στις δύο δύσκολες τελευταίες προεκλογικές εβδομάδες, στη μία να κυριαρχεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην άλλη οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, βλέπαμε ότι κανείς δεν ήθελε να κάνει πίσω στις εμφανίσεις του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, επειδή σέβονται ότι ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πρέπει να πραγματοποιηθεί και βεβαίως από την άλλη πλευρά για να μην επιτρέψουμε να μονοπωλήσει το ενδεχόμενο μιας «μονομαχίας» των δύο πολιτικών αρχηγών, που είναι κατάφορη παραβίαση αν θέλετε ενός δημοκρατικού παιχνιδιού και παίζει ένα δίπολο πολύ κακό παιχνίδι, με οδηγίες που πήραμε από τον Πρόεδρό μας, τον Πάνο Καμμένο ακυρώνουμε την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 9 του μηνός δίνουμε τη δυνατότητα να γίνει το ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών. Εμείς, τουλάχιστον, τις δημοκρατικές διαδικασίες τις σεβόμαστε απόλυτα.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Το μεσημέρι στις 12 στο Βελλίδειο θα δώσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου και το βράδυ θα επισκεφθεί την ΔΕΘ».

Όπως ενημέρωσε ο Τέρενς Κουίκ, το debate «θα είναι από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τη 01:00 στην ΕΡΤ».

Αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, θα έχουμε μία νέα συνεδρίαση της επιτροπής μας και θα στείλουμε την τελική μας εισήγηση στην επίσημη διακομματική στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία φαντάζομαι ότι και θα γίνει αποδεκτή.

Νομίζω ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα, από πλευράς περιεχομένου, πολιτική βραδιά».

Σχόλια