Ελλάδα

ΞΕΕ: Ο τουρισμός είναι το επίκεντρο της συζήτησης

H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε σήμερα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματός της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον ελληνικό τουρισμό.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε σήμερα εδώ στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την κυρία Γεννηματά. Το Ξ.Ε.Ε. ως σύμβουλος της πολιτείας για θέματα τουρισμού θεωρεί καθήκον του να ενισχύει τους φορείς της πολιτείας στην προσπάθειά τους άσκησης της τουριστικής πολιτικής.

Για εμάς η σημερινή επίσκεψη της προέδρου είναι μια δικαίωση. Δικαίωση διότι ο τουρισμός πλέον είναι στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής συζήτησης, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να παίξει το ρόλο του στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Κάναμε μια πολύ σημαντική και χρήσιμη συζήτηση. Ακούσαμε πολλές καινοτόμες ιδέες και προτάσεις από την Πρόεδρο και τους συνεργάτες της.

Ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν τόσο αυτές όσο και άλλες προτάσεις να εφαρμοστούν για να μπορέσει ο τουρισμός να καταλάβει τη θέσει που επιθυμεί στις κυριότερες τουριστικές αγορές του κόσμου»

Σχόλια