default-image

"Συνεργασία με όποιον θεωρεί τα μνημόνια καταστροφικά"

Ελλάδα
"Συνεργασία με όποιον θεωρεί τα μνημόνια καταστροφικά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε παράθυρο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία «έκλεισε» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ενώ ανέφερ πως θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά», μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η κ.Γεροβασίλη υποστήρικε πως «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%» και «η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις». Ταυτόχρονα ανάφερε πως «κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί έχουμε πει τι πραγματικά συνέβη και τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε».

Εν τούτοις, παραδέχτηκε «αδυναμίες κυβερνησιμότητας» αναφέροντας πως «δεν είχαμε την εμπειρία των άλλων». Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.

Επιπρόσθετα αναφορικά με τις συνεργασίες είπε πως «προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη. Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News