default-image

Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Κρήτη
Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινούν και φέτος τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού! Οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους μαθητές της Γ' Λυκείου ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη 3/9/2015.

Και φέτος τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου όλων των κατευθύνσεων, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, θα γίνονται στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας του Κοινωνικού Χώρου (Κοσμά Ζώτου 2), στο Ηράκλειο.

Εκτός από τους μαθητές στους οποίους απευθύνουν κάλεσμα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου των Ιδρυμάτων καλούν και εθελοντές εκπαιδευτικούς θετικών επιστημών (Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία) για μαθητές Γ' Λυκείου Γενικού, προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα το φροντιστήριο.

Περισσότερα αναφέρει εκ μέρους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ο κοινωνικός λειτουργός Διονύσης Κοκκώνης:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και όλες τους εθελοντές/εθελόντριες που επιθυμούν να συνδράμουν και την τρέχουσα σχολική χρονιά, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όσο περισσότερο τους μαθητές και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αποκλεισμούς.

Στα προηγούμενα έτη η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική! Και φυσικά για όσους και όσες ήδη πέρασαν από τον Κοινωνικό Χώρο και έδωσαν λίγο ή πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους σε διάφορα προγράμματα, το "ευχαριστώ" είναι λίγο...

Ήρθε και πάλι η στιγμή να ζητήσουμε τη βοήθειά σας ακόμη μια φορά:

Ψάχνουμε καθηγητές θετικών επιστημών (Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία για μαθητές Γ' Λυκείου Γενικού).

Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2810-244115, Δευτέρα ως Παρασκευή, μεταξύ 1 και 2 το μεσημέρι, ή να στείλετε ένα μήνυμα στο facebook μας.

Σας ενημερώνουμε πως από Πέμπτη 3/9/2015 ξεκινούμε να εγγράφουμε και τους ενδιαφερόμενους μαθητές για το κοινωνικό φροντιστήριο (μαθητές Γ' Λυκείου).

Και τη φετινή χρονιά, όπως έγινε με επιτυχία τις δύο προηγούμενες, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας του Κοινωνικού Χώρου (Κοσμά Ζώτου 2) θα γίνουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου όλων των κατευθύνσεων, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και συνακόλουθους αποκλεισμούς.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να έρθετε στον Κοινωνικό Χώρο (Μονής Αγκαράθου 9 & Κοσμά Ζώτου γωνία) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 13:00 και 14:00, και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00, μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τη δική σας συμμετοχή», καταλήγει ο κ. Κοκκώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News