default-image

Μαζεύουν υπογραφές για την απόσυρση του ΦΠΑ στα δίδακτρα

Κρήτη
Μαζεύουν υπογραφές για την απόσυρση του ΦΠΑ στα δίδακτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αλαλούμ με το ΦΠΑ στην εκπαίδευση και οι συνεχείς εναλλαγές στις αποφάσεις της κυβέρνησης έχει προκαλέσει την οργή των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών PALSO νομού Ηρακλείου, που με χθεσινή επιστολή τους ζητούν την κατανόηση και τη στήριξη των γονέων στον αγώνα τους. Οι φροντιστηριούχοι μαζεύουν υπογραφές προκειμένου το μέτρο του ΦΠΑ 23% να αποσυρθεί. Το κείμενο της επιστολής τους έχει ως εξής:

«Όπως ίσως έχετε παρακολουθήσει, η απερχόμενη κυβέρνηση αλλάζει πλέον καθημερινά τη θέση της αναφορικά με την επιβολή, αναστολή ή απόσυρση του ΦΠΑ 23% στα δίδακτρα. Τα δε αντιπολιτευόμενα κόμματα (πλην ΚΚΕ) ζητούν την απόσυρσή του.

Εμείς, ως Σύλλογος PALSO Νομού Ηρακλείου, και σύσσωμος ο κλάδος μας συνεχίζουμε τον αγώνα με μοναδικό αίτημα-απαίτηση την απόσυρση του μέτρου. Οτιδήποτε πέραν αυτού το θεωρούμε προεκλογική αοριστολογία και για το λόγο αυτό έχουμε ζητήσει τις έγγραφες απόψεις-δεσμεύσεις των κομμάτων.

Ζητούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, της οποίας η έκβαση σάς αφορά άμεσα, δηλώνοντας την αντίθεσή σας στο site της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Μετάβαση στο site www.palso.gr/?i=portal.el.news.301.

2. Kλικάρισμα στο σύνδεσμο που αναφέρεται.

3. Στο σημείο άνω δεξιά «Υπόγραψε το ψήφισμα» δηλώνετε το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κατόπιν κλικάρετε  στο σημείο «Υπογράφω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News