default-image

Στη ΛΑΕ προσχώρησε και ο Γιώργος Ρωμανιάς

Ελλάδα
Στη ΛΑΕ προσχώρησε και ο Γιώργος Ρωμανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προσχώρησή του στη «Λαϊκή Ενότητα» ανακοίνωσε ο Γιώργος Ρωμανιάς κατά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον πρόεδρο της ΛΑΕ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, επέλεξε τη «Λαϊκή Ενότητα» για τρεις λόγους:

«Ο πρώτος γιατί διέκρινα, κανείς από τους βουλευτές δεν έχει ψηφίσει ποτέ κανένα μνημόνιο.

Δεύτερον γιατί στο τρίτο Μνημόνιο, οι δύο νόμοι συγκεκριμένα ο Ν. 4334/2015 και ο Ν. 4336/2015, δημιούργησαν μία απίστευτη βαρβαρότητα στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης. Αυτή τη βαρβαρότητα οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε να την ανατρέψουμε.

Και το τρίτο στοιχείο είναι ότι μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη στο Υπουργείο Εργασίας, το τελευταίο εξάμηνο που παραμείναμε, παρά το μικρό χρονικό διάστημα, επιτελέσαμε και έχουμε να επιδείξουμε, και ο καθένας μπορεί να το δει, πολύ μεγάλο έργο και μόνο μέσω της Λαϊκής Ενότητας μπορούμε να επιτύχουμε τους δύο σκοπούς μας».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε τον Γιώργο Ρωμανιά «αγωνιστή της δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι «ο Γιώργος Ρωμανιάς έχει μια παράδοση αγώνων για τη δημόσια, κοινωνική ασφάλιση δεκαετιών. Έχει άριστες γνώσεις, είναι άριστος γνώστης όλων των θεμάτων και πτυχών της κοινωνικής ασφάλισης.

Ως γραμματέας στο Υπουργείο Εργασίας επιτέλεσε ένα τεράστιο έργο. Είναι ένα στολίδι για την παράταξή μας. Θα είμαστε συμμαχητές, ο αγώνας μας είναι ωραίος, είναι δίκαιος αγώνας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News