Ελλάδα

Κόντρα Πανούση - Καμμένου για το επεισόδιο στην Κω

«Βολές» κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από ανακοίνωση πως «δεν υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2009 έως σήμερα κανένας αστυνομικός, για τον οποίο αναφέρθηκε ότι υποκίνησε και είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, κατά την επίσκεψή του στο νησί της Κω.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αναφορικά με το επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν πως «ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι στην εν λόγω υπηρεσία δεν υπηρετεί αστυνομικός με το όνομα που είχε αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σχόλια