default-image

Καμμένος: "Κανένα νόημα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών"

Ελλάδα
Καμμένος: "Κανένα νόημα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος την «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, εκφράζοντας την άποψη ότι «δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών».

«Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία, που με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μία καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls, αλλά ούτε σοβαρά θέματα, όπως το θέμα της μετανάστευσης» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Εκείνοι οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις, που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφθούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης, με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί Grexit, σημαίνει 3 εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν το 'μαγικό χαρτί' για την Ευρώπη» υπογραμμίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ολοκληρώνοντας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως πρέπει να «πάμε μπροστά. Γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της, για να πάμε με σταθερότητα στο αύριο..»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News