default-image

Άδ. Γεωργιάδης:"Θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον Βαρουφάκη"

Ελλάδα
Άδ. Γεωργιάδης:"Θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον Βαρουφάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό σήμερα το πρωί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι, αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές, θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

«Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης "εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω". Δεσμεύομαι εγώ ως ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του κ. Βαρουφάκη και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Γιάνης Βαρουφάκης: «Αν με καταδικάσουν…θα τους αποκαλύψω»

Σε συνέντευξή του στον Guardian και ερωτηθείς πώς θα αντιδράσει αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε:

«Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Για τι θα είναι άραγε; Για το "όχι" στην τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News