default-image

Τα κόμματα ''άδειασαν'' την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα
Τα κόμματα ''άδειασαν'' την Κωνσταντοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Χωρίς τη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, της Χρυσής Αυγής, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ  η Διάσκεψη των Προέδρων. Ως εκ τούτου η συνεδρίαση δεν είχε απαρτία και θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή, σύμφωνα με την πρόεδρο του Σώματος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε το βήμα της Διάσκεψης των Προέδρων και τη ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής, για να εξαπολύσει μια ακόμη επίθεση τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την έκπληξή της για την απουσία των κομμάτων, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θα ζητήσει εκ νέου αύριο τη διεξαγωγή της. Παρέστη μόνο η ΚΟ Λαϊκή Ενότητα δια του Δημ. Στρατούλη, η αντιπρόεδρος της Βουλής Δ. Χαραλαμπίδου και τρεις πρόεδροι επιτροπών προερχόμενοι από το κόμμα Λαφαζάνη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις διαρροές από το Μαξίμου, που την χαρακτήρισαν «δικτάτορα» και «λάθος επιλογή». Είπε ότι δικτάτορες δεν είναι εκείνοι που προστατεύουν τους θεσμούς, αλλά εκείνοι που τους καταλύουν μαζί με τις δημοκρατικές διαδικασίες.

''Όλους και όλες θα μας κρίνει η ιστορία, οι λαοί και η κοινωνία, σημείωσε και πρόσθεσε πως η ίδια είναι ήσυχη με την πολιτική, κοινωνική και κομματική συνείδησή της.

Δεν άλλαξα εγώ απόψεις, εκείνοι που αλλάζουν απόψεις και μιλούν μέσω διαρροών, θα αναμετρηθούν με τις επιλογές τους'', είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τον οποίο είπε ότι στο πρόσωπό του δεν επικράτησαν οι απόψεις του καθηγητή που έχει γράψει άρθρα και βιβλία για την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων, αλλά του βουλευτή της ΝΔ που υπερψήφιζει όλες τις μνημονιακές διατάξεις με πρόλογο ότι είναι αντισυνταγματικές και με επίλογο ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Την Κυριακή η νέα Διάσκεψη Προέδρων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News