Ελλάδα

Έκλαιγε το μωρό και τους έσωσε τη ζωή

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν γονείς και μωρό σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, το απόγευμα της Παρασκευής. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο γιατί έκλαιγε το μωρό που είχαν στο πίσω κάθισμα και, δευτερόλεπτα μετά, στο όχημά τους έπεσε με σφοδρότητα ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν οι δύο γονείς σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης για να αλλάξουν το μωρό. Επειδή όμως εκείνο έκλαιγε, το πήραν από το κάθισμα και του έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός Audi, χάνοντας τον έλεγχο και αφού παρέσυρε τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο αυτοκίνητο - χρώματος ασημί - του ζευγαριού.

Ευτυχώς, κανένας από τους τρεις επιβάτες του Audi δεν τραυματίστηκε, αφού, παρά τη σφοδρή σύγκρουση, η καμπίνα του παρέμεινε σχεδόν άθικτη και οι επιβάτες βγήκαν με εκδορές.

Οι γονείς και το μωρό στάθηκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

(Πηγή φωτογραφίας: lamiareport.gr)

Σχόλια