default-image

Ν. Μπακογιάννη: "Να γίνουν αλλαγές στο θέμα φορολογίας"

Ελλάδα
Ν. Μπακογιάννη: "Να γίνουν αλλαγές στο θέμα φορολογίας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι μία κρίσιμη στιγμή, η στιγμή της δικαίωσης της ΝΔ, η οποία σε πολλές φάσεις στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, είπε στο λαό την αλήθεια και έδωσε μάχη για να κρατηθεί η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό δρόμο» ανέφερε στην ομιλία της στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε πως «είναι σήμερα οξύμωρο, μετά από πέντε μήνες που είναι στη διακυβέρνηση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να γίνεται λόγος για την ώρα προσαρμογής του κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα, πράγμα που θα δημιουργήσει αλλαγές στο πολιτικό τοπίο».

«Η ΝΔ μπορεί και πρέπει να βγει δυναμικά. Μιλάω ως πρώην βουλευτής της Ευρυτανίας και με την εμπειρία της Ευρυτανίας σας λέω ότι όταν πάει κανείς στο καφενείο και μιλήσει με τον αγροτικό κόσμο, να είναι σαφής ότι εμείς δεν φέραμε τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη για να υπάρχουν αύριο επιδοτήσεις μένοντας στην ΕΕ».

«Καθαρές κουβέντες χρειάζεται η χώρα», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. «Η Νέα Δημοκρατία να πάει συντεταγμένη, αυτή την ώρα ακριβώς που διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η χώρα χρειάζεται ελπίδα και προοπτική, η οποία θα υπάρξει μόνο με κυβέρνηση της οποίας κορμός θα είναι η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη.

Επίσης επισήμανε ότι «στη συμφωνία πρέπει να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και πως βασική διαφωνία της ΝΔ είναι το θέμα της φορολογίας».

«Εγώ πιστεύω και υποστηρίζω με πάθος ότι αυτό το κομμάτι της συμφωνίας μπορούμε να το επαναδιαπραγματευτούμε. Και σας το λέω μετά λόγου γνώσεως ότι αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος της ΝΔ» υποστήριξε κλείνοντας την παρέμβασή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News