default-image

Μητρόπουλος: "Μεγάλο δίλημμα και θα δω τι θα πράξω"

Ελλάδα
Μητρόπουλος: "Μεγάλο δίλημμα και θα δω τι θα πράξω"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι μεγάλο το δίλημμα και θα δω τι θα πράξω», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, αναφορικά για τη στάση του στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς, προσθέτοντας πως θα κάνει μια προσπάθεια να αποσυρθούν κάποιες ρυθμίσεις.

«Βρισκόμαστε ενώπιον καταστροφής του κοινωνικού κράτους και είναι αυστηρά προσωπική τοποθέτηση του κάθε βουλευτή το τι θα πράξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Μητρόπουλος.

Αναφορικά για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών υποστήριξε πως «όσοι ανοήτως εισηγούνται εκλογές για να αναδειχθεί μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζει αυτής της σφοδρότητας το κοινωνικό πακέτο, δεν εισηγούνται καλά».

«Πρέπει να προχωρήσουμε υπερβατικά με κυρίαρχο το πρόσωπο του πρωθυπουργού -που όλο και περισσότερο γίνεται και παραμένει αποδεκτός- με πρόσωπα ευρύτατης κοινωνικής και πολιτικής συνεννόησης και συναίνεσης, να φύγουμε μπροστά και να διαχειριστούμε την κρίση», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Όσον αφορά τις εσωκομματικές διαφωνίες ανέφερε πως «ούτε διαγραφές, ούτε διοικητικά μέτρα, συνεννόηση μέχρις εσχάτων» και πρόσθεσε τελειώνοντας το σχόλιο του για της στάση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου πως «η κ. Κωνσταντοπούλου είναι κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού και όποια δυσαρμονία πρέπει να λυθεί μεταξύ τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News