default-image

Μητρόπουλος: "Σε δίλημμα περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ"

Ελλάδα
Μητρόπουλος: "Σε δίλημμα περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για πρόγραμμα - γέφυρα» κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, αναφορικά με δημοσίευμα του τύπου που κάνει λόγο για προσχέδιο νέου μνημονίου.

Μιλώντας σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό ο κ.Μητρόπουλος εκτίμησε πως «πλέον όλο και περισσότεροι βουλευτές θα μπουν σε δίλημμα» μετά τα νέα μέτρα. Οι αφελείς πήγαν τον πρωθυπουργό στο δημοψήφισμα, για να γίνει κυβέρνηση υπερβατικού σκοπού για να περισώσουμε ό,τι μπορεί να περισωθεί», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Όσοι συνιστούν αφελώς, ανοήτως, στον πρωθυπουργό να πάμε σε εκλογές είναι σε βλάβη του η συμβουλή. Όχι εκλογές, όχι συνέδριο, κυβέρνηση εθνικού σκοπού» υπογράμμισε έντονα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ.Μητρόπουλο, η απόφαση για πρόγραμμα-«γέφυρα» είναι επιβεβλημένη να συμπέσουμε σε αναμενόμενο «γύρισμα» των νοτιοευρωπαϊκών λαών, κάνοντας αναφορά στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν σε Πορτογαλία και Ισπανία το Φθινόπωρο.

«Ούτε τα κόμματα ούτε οι βουλευτές έχουν αντιληφθεί τη σφοδρότητα των μέτρων» , τόνισε τελειώνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News