Ελλάδα

Εγγραφές για ιδιωτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς

Η κατάθεση των αιτήσεων, που αφορούν το «Πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» (ΕΣΠΑ) για Ιδιωτικούς και Δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς, θα διαρκέσει από 5 Αυγούστου 2015 έως και 18 Αυγούστου 2015.

Οι κωδικοί των δομών, το έντυπο αίτησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς επίσης και η διεύθυνση αποστολής των φακέλων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.eetaa.gr).

Να σημειωθεί ότι οι δημότες οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, για τα ΚΕΠΑ του Δήμου Ηρακλείου, έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης και μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Επίσης ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω καθυστέρησης έναρξης του προγράμματος εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (ΕΣΠΑ) και για την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών, τα αποτελέσματα εγγραφών βρεφών και νηπίων για τα ΚΕΠΑ του Δήμου Ηρακλείου, θα ανακοινωθούν μετά από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στο συνημμένο έντυπο ανακοινώνουμε προϋποθέσεις και απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή στο «Πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» (ΕΣΠΑ).

Σχόλια