Ελλάδα

Δ.Στρατούλης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει σε αντιμνημονιακή ρότα"

«Η συμφωνία των Βρυξελλών θα πρέπει να μείνει μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του  Alpha, προσθέτοντας ότι καταβάλλεται προσπάθεια  προκειμένου το κόμμα να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό σε αντιμνημονιακή ρότα και σε ρότα εφαρμογής των προγραμματικών του δηλώσεων του».

Πρόσθεσε ότι πρέπει να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια αυτή την περίοδο μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε η κυβέρνηση να μην αναλάβει δεσμεύσεις με νέα συμφωνία έναντι των δανειστών της χώρας που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του κόμματος, ενώ μιλώντας για το εθνικό νόμισμα τόνισε ότι «μπορούμε να το δούμε εάν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ».

«Είναι μια μεγάλη συζήτηση η οποία έχει αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω και στην ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη αυτή η συζήτηση.

Ως εκ τούτου χαρακτηρισμοί συμμορία της δραχμής, ποινικοποίηση των όποιων απόψεων του Γιάννη του Βαρουφάκη ή απόψεων της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματα ανεπίτρεπτα», τόνισε, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Σχόλια