default-image

Το Ποτάμι για το "πλάνο Βαρουφάκη"

Ελλάδα
Το Ποτάμι για το "πλάνο Βαρουφάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το Ποτάμι τη νέα αποκάλυψη για εναλλακτικό πλάνο του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Διαβάζοντας το "σχέδιο Βαρουφάκη" για την επιστροφή στη δραχμή, δεν ξέρεις αν πρέπει να οργιστείς ή να γελάσεις. Ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, "έπαιζε" τον μαύρο hacker, σχεδίαζε κλοπές ΑΦΜ, έστηνε δηλαδή το κράτος της δραχμής λέγοντας ψέματα στους πολίτες ότι αγωνιζόταν για μια συμφωνία με την Ευρώπη», αναφέρει ανακοίνωση του Ποταμιού που καλεί τον πρωθυπουργό να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν όλα αυτά τα παρακρατικά είχαν την έγκρισή του και γιατί τα ανέχτηκε.

«"Θυμίζουμε" ότι όταν το Ποτάμι διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χάρη Θεοχάρη κατήγγειλε τους σχεδιασμούς Βαρουφάκη για τη δραχμή, είχε απειληθεί από τους κυβερνητικούς με παρέμβαση Εισαγγελέα», αναφέρει ακόμη.

«Με τα hacking του Βαρουφάκη από τη μια, τα ριφιρφί του Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο από την άλλη, αναρωτιέσαι αν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες υπουργούς ή ερασιτέχνες σεναριογράφους αστυνομικών ταινιών», σημειώνει το Ποτάμι και καταλήγει: «Με τέτοιες "προσωπικότητες" δεν είναι να απορεί κανείς πώς φθάσαμε εδώ. Μάλλον πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν μας συνέβησαν χειρότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News