Ελλάδα

Κωνσταντοπούλου: Αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι μνημονιακοί

Απόντες από την εκδήλωση στη Βουλή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που οργάνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο προαύλιο της Βουλής, ήταν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και οι πολιτικοί αρχηγοί, αυτό φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την πρέοδρο της Βουλής.

Η Πέπη Ρηγοπούλου, που ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης, σχολίασε: «Χαίρομαι που αυτή την ώρα διαβάζω σε sites τα οποία λένε ότι βρισκόμαστε σε μια απαγορευμένη εκδήλωση», για να συλλάβει ο τηλεοπτικός φακός την πρόεδρο της Βουλής να χαμογελά αυτάρεσκα.

Στη συνέχεια, στο περιθώριο της εκδήλωσης... ξεσπάθωσε σε διάφορα πηγαδάκια, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

«Αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι μνημονιακοί», είπε στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου όταν επιχειρούσε να την πείσει ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποκομίσει κέρδη ακόμα και μέσα σε ένα τρίτο Μνημόνιο.

Ενοχλημένη και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αφ' ενός δεν την κάλεσε στο γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς, αφ' ετέρου δεν παρέστη στην εκδήλωση. «Η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών», ήταν το σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου.

Ενώ ακόμη και στην ευχή για «καλές διακοπές» είχε να απαντήσει: «Πάμε για διακοπές με μνημόνιο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια