default-image

"Ο Τσίπρας αφέθηκε σε θεωρίες Βαρουφάκη και Δραχμολαγνία"

Ελλάδα
"Ο Τσίπρας αφέθηκε σε θεωρίες Βαρουφάκη και Δραχμολαγνία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, λέγοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν ακέραια την ευθύνη για το σημείο που βρίσκεται η χώρα και το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε προσωπικά τον Πρωθυπουργό ότι «αφέθηκε έξι μήνες στις καταστροφικές θεωρίες του Γιάνη Βαρουφάκη και τη Δραχμολαγνία ενός κυρίαρχου λαϊκίστικου ρεύματος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα απολογηθούν για τα 14 δισ. μέτρα, για το 3ο μνημόνιο, για τα ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη συμφωνία είπε πάντως ότι κατοχυρώθηκε το ιστορικό κεκτημένο της χώρας, δηλαδή η ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. «Συμβάλαμε καθοριστικά, αποτρέψαμε ελπίζω το Grexit, την ύστατη στιγμή, αποφύγαμε μια άτακτη χρεοκοπία και μια απόλυτη καταστροφή», σημείωσε.

Εξήγησε ωστόσο ότι το κόμμα έδωσε θετική ψήφο για τη χώρα και το μέλλον της και ότι η στάση του δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως ψήφος εμπιστοσύνης, ως λευκή επιταγή.

Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται εκλογές και θα είναι έτοιμο αν χρειασθεί κάτι τέτοιο. Όμως, όπως υποστήριξε, αυτές οι μεθοδεύσεις έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού γιατί στην Ευρώπη ακραίες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις και εθνικο-λαϊκιστικά κόμματα καραδοκούν να αρπάξουν μια δεύτερη ευκαιρία για Grexit.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News