Ελλάδα

Επίθεση με τόξο στο εξοχικό του Κ. Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους

Tέσσερα βέλη έριξαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ ο ίδιος με τη σύζυγός του βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, έριξαν τρία βέλη με τόξο στην είσοδο του σπιτιού χωρίς ο πρώην πρωθυπουργός να καταλάβει το παραμικρό. Το πρωί, όταν έφτασε στο εξοχικό άντρας της προσωπικής του ασφάλειας, βρήκε τα βέλη και ειδοποίησε την αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική, καθώς υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικού χτυπήματος. Το εξοχικό αποκλείστηκε το πρωί, με τον κ. Σημίτη να μην έχει κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την επίθεση...

Το εξοχικό του Κώστα Σημίτη είχε βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων και τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε είχε ξεσπάσει φωτιά από εμπρηστικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου, βρέθηκαν στη βεράντα του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, στη βεράντα του σπιτιού του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού (μπαταρία, υγρό και χρονοδιακόπτης), ενώ από τη φωτιά καταστράφηκε ένα μικρό μέρος του σπιτιού...

Σχόλια