default-image

Π. Λαφαζάνης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μεταλλαχθεί"

Ελλάδα
Π. Λαφαζάνης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μεταλλαχθεί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έπρεπε με κανένα τρόπο να δεχθεί αυτό το μνημόνιο και να το ψηφίσει, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο τέως πλέον υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μια οποιαδήποτε συμφωνία της χώρας μας με τους λεγόμενους "θεσμούς". Στην πραγματικότητα έχει συνομολογηθεί ένα νέο μνημόνιο λιτότητας, νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων, μαζικών εκποιήσεων και υποθήκευσης του δημόσιου πλούτου της χώρας», υποστηρίζει ο κ. Λαφαζάνης

Τονίζει, πάντως, πως η μάχη κατά του μνημονίου δεν τελειώνει με την ψήφισή του στη Βουλή. «Ο αγώνας θα συνεχισθεί ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τη θέση του και το νέο μνημόνιο να μην εφαρμοσθεί στην πράξη, να ακυρωθεί στη ζωή και μαζί του να ακυρωθούν και τα παλιά μνημόνια».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει να εφαρμόσει, δίπλα στα παλιά και το νέο μνημόνιο, κινδυνεύει να υποστεί μετάλλαξη», προειδοποιεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα επιμείνει να μάχεται μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και να υπερασπίζεται «τις μεγάλες αρχές και αξίες του και τον αντιμνημονιακό προσανατολισμό του, μέχρι να σταματήσει αυτή η εφιαλτική μνημονιακή περιπέτεια της χώρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News