default-image

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί σε ανένδοτο αγώνα

Ελλάδα
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί σε ανένδοτο αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα «στην πιο πλατιά κινητοποίηση για την ακύρωση στην πράξη του εξελισσόμενου πραξικοπήματος σε βάρος της χώρας και του λαού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Το πλήρες κείμενος της ανακοίνωσης:

«Ενός πραξικοπήματος που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 5ης Ιουλίου 2015 με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την προσπάθεια αντιστροφής του νοήματος του "Όχι" του ελληνικού λαού δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Τσίπρα και συνεχίστηκε με το συμβούλιο "αρχηγών" την επομένη, την έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την παροχή - υποτίθεται - εξουσιοδότησης διαπραγμάτευσης που πραξικοπηματικά ακύρωνε με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο τη λαϊκή βούληση και τέλος με τις "διαπραγματεύσεις" που κατέληξαν στη συμφωνία οριστικής παράδοσης της χώρας στους νεοναζί κατακτητές.

Ούτε ο Τσολάκογλου δε θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιου είδους προδοσία και υποταγή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί σε ανένδοτο αγώνα.

Σε ένα νέο ανένδοτο μέχρις ότου πέσει αυτή η κατοχική Bουλή. Μέχρις ότου να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα στη χώρα. Μέχρις ότου να επέλθει η πολιτική ομαλότητα και να οδηγηθούν στην ποινική δικαιοσύνη όσοι σφετερίστηκαν την εξουσία προς όφελος ξένων κέντρων και αλλότριων συμφερόντων.

Για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη για τον λαό της και δημοκρατική. Επιτέλους να ξεριζώσουμε το σαράκι του παρασιτισμού, της απόλυτης διαφθοράς και της διαπλοκής που συνθλίβει και ξεπουλά την πατρίδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News